Ik ben Joke Lannoo, in 2009 als dierenarts afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Gent.

Gedurende de eerste 4 jaar na afstuderen was ik werkzaam in Engeland als kleine huisdieren dierenarts in een dierenkliniek in Ashford, Kent.

In 2013 kwam ik terug naar België waar ik opnieuw als kleine huisdieren dierenarts de praktijk in ging. Ondertussen bleef ik ook nog freelance aan het werk in Engeland tot 2019.

In 2019 startte ik een deeltijdse positie aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Gent op de dienst  voortplanting van de gezelschapsdieren. Ik voer consultaties uit en sta ik in voor het praktische lesgeven over consultaties voortplanting aan de laatstejaars studenten diergeneeskunde. Daarnaast ben ik sinds oktober 2019 ook verkozen als raadslid in de Nederlandstalig Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen in België. Ik bracht in 2019 het boek “Fitdog uit, waarin ik eigenaars help de juiste hond te kiezen en begeleid doorheen het avontuur van hun leven samen. Enkele dagen per maand sta ik in voor eerstelijnszorg patiënten bij doorverwijspraktijk cardiologie dap Deprest.

Publicaties door Joke